Esenyurt Yangın : Hzdz8cebpczrsm : Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı.

Esenyurt Yangın : Hzdz8cebpczrsm : Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı.. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur.

Geçen tüm içerikler için tıklayınız. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangından 3 işçi etkilendi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı.

7jxgd Kcjttpxm
7jxgd Kcjttpxm from foto.sondakika.com
Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta iş yerindeki yangın büyümeden söndürüldü. Esenyurt'ta bir binada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta 6 katlı binada yangın. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı.

Esenyurt yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Esenyurt yangın haberleri esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi yangın, i̇stiklal mahallesi, büyük ayazma caddesi üzerinde bulunan. Geçen tüm içerikler için tıklayınız. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika esenyurt yangın haberleri ve esenyurt yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı.

Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Son dakika esenyurt yangın haberleri ve esenyurt yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Uhc7rgaufuussm
Uhc7rgaufuussm from i4.hurimg.com
Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt yangın ile ilgili tüm haberler nationalturk.com'da! Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan yangın büyüyerek yan fabrikalara da sıçradı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt yangın haberleri, gelişmeleri ve esenyurt yangın fotoğrafları yer alıyor. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan yangın büyüyerek yan fabrikalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta bir binada yangın çıktı. Esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. Esenyurt yangın haberleri esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi yangın, i̇stiklal mahallesi, büyük ayazma caddesi üzerinde bulunan.

Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan yangın büyüyerek yan fabrikalara da sıçradı. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı.

Tdbwt7 Pxuc 8m
Tdbwt7 Pxuc 8m from foto.sondakika.com
İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. Esenyurt'ta iş yerindeki yangın büyümeden söndürüldü. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Esenyurt yangın haberleri, gelişmeleri ve esenyurt yangın fotoğrafları yer alıyor. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İşte esenyurt kıraç'taki yangının görüntülerini izle!

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Esenyurt'ta bir binada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. Esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook